Çağatay Ulusoy’un partneri Ayça Ayşin Turan oldu

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinde başrol oynayacak Çağatay Ulusoy’un partneri olarak pek çok ünlü isim konuşuluyordu. Ulusoy’un partneri sonunda belli oldu.

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinde başrol olan Çağatay Ulusoy’un partneri için bir çok isim anılmıştı. Çağatay Ulusoy’un dizisinde birlikte rol alacağı isimler arasında Melisa Aslı Pamuk, Burcu Biricik, Leyla Lydia Tuğutlu ve hatta Medcezir dizisinde rol aldığı ve aşk yaşadıkları Serenay Sarıkaya bile vardı. Serenay Sarıkaya, “3 aylığına Amerika’ya gidip ekrana ara vereceğim.” diyerek teklifi geri çevirmişti. Anılan partnerlerin hiçbiri olmayıp geçtiğimiz gün ekrana veda eden Meryem dizisinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan ile anlaşıldığı ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.