Çağatay Ulusoy’un Netflix dizisine Şahan Gökbakar’dan eleştiri geldi

Netflix ‘Hakan: Muhafız’ ile IMDb’ye 9,3 puanla giriş yapan Çağatay Ulusoy’a başarısının yanı sıra projesine en ilginç eleştiri Şahan Gökbakar’dan geldi.

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı, ilk Türkçe Netflix dizisi ‘Hakan: Muhafız’ dün (The Protector) izleyiciyle buluştu. 10 bölüm olarak yayınlanan dizi, tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veri tabanı IMDb’ye 9,3 gibi yüksek bir puanla giriş yaptı. Ancak dizi henüz en popülerler kategorisinde kendine yer bulamazken ‘Hakan Muhafız’ın seyirci puanı en son 8,7 düştü. Yüksek bir giriş yapan dizideki bazı hatalarda seyircisinin dikkatinden kaçmadı. Başarısını yanı sıra birçok eleştirinin hedefinde olan Ulusoy’un bir sahnesine Şahan Gökbakar’dan yorum geldi.

blank

Bu efekt olmamış!

Şahan Gökbakar, dizideki bir karakterin, senaryo gereği süper güçleri ola Hakan’a (Çağatay Ulusoy) yumruk attığı sırada bileğinden kan fışkırması için ilginç bir yorumda bulundu: Netflix dizisi oldu mu başka oluyor. Yumruk atarken koluna kuş pislemesi efekti mükemmel olmuş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.