Çağatay Ulusoy’un fanları, sosyal medyada Duygu Sarışın’a hakaretler yağdırdı

Çağatay Ulusoy’un bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Duygu Sarışın, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Sarışın’a,Ulusoy’un bazı kadın fanları hakaret yağdırdı.

Duygu Sarışın, önceki gün Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun uzun süredir aşkını gözlerden uzak yaşadığı Çağatay Ulusoy’un fanları, sosyal medyada Duygu Sarışın’a hakaretler yağdırdı.

Duygu Sarışın, yorumlara ne yanıt verdi, ne de yazılanları sildi. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; 33 yaşındaki oyuncunun kariyerine kadar dil uzatan bazı fanlar, Duygu Sarışın’ın açtığı sahte hesaplarla Çağatay Ulusoy üzerinden reklam yaptığını iddia etti.

blank

Duygu Sarışın, ağır hakaretler karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Bir kadına yapılan psikolojik şiddet, “Bu nasıl bir duygusuzluk!” dedirtti.

Öte yandan Çağatay Ulusoy, karantina günlerini uzun süredir aşk yaşadığı Duygu Sarışın’la birlikte geçiriyor.

Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın

Villasında sevgilisiyle kalan Ulusoy, bahçesinde zaman geçiriyor. Besteler yapan oyuncu, bir yandan senaryo yazıyor. Sarışın da karantina günlerinde sağlıklı yemekler yapıyor. Çift, evlerine misafir kabul etmeyip herkesten uzak duruyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.