Çağatay Ulusoy’un ardından Kıvanç Tatlıtuğ’da memleketi Adana’daki çocukları sevindirdi

Geçtiğimiz haftalarda Siirt’in Eruh ilçesindeki Keklitepe Köyü’ndeki öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kıyafet gönderen Çağatay Ulusoy’un ardından Kıvanç Tatlıtuğ da memleketi Adana’daki çocukları sevindirdi.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; stil danışmanı eşi Başak Dizer’in organizasyonuyla Adana Şehit Muharrem Erdoğan İlkokulu’na 100 adet kışlık ayakkabı ile 100 adet mont gönderen Tatlıtuğ, örnek davranışı ile hayranlarından övgü aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi yardıma muhtaç öğrencilere gizlice destek veren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Dizer’in katkılarıyla daha önce de pek çok kişiye yardım eli uzatmıştı. ‘Geleceğe Işık Tut’ projesi kapsamında minik kalplere dokunan Tatlıtuğ, geçen yıl da ‘Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye İyi Niyet Elçisi’ olarak görev almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.