Çağatay Ulusoy’lu Yeşilçam’ın setinden ilk kareler yayınlandı

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin tanıtımlarıyla izleyicilerin heyecanını arttıran özel yapımı ‘Yeşilçam’ın çekimleri devam ederken, setten ilk kareler yayınlandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı; zengin oyuncu kadrosu ve o döneme ait yoğun duygular yaşatacak hikayesiyle ‘Yeşilçam’ yakında BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla beğeni toplayan BluTV’nin bu sezonki en merak edilen projesi ‘Yeşilçam’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İzleyenleri 1960’lı yılların Türkiye’sine götürerek dönemin gölgesinde altın çağını yaşayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının mücadelesini gözler önüne serecek olan dizinin çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Gösterişli kostümlerden 1960’lı yıllara özgü saç modellerine, göz alıcı aksesuarlardan hafızalara kazınan trendlere kadar birçok detayın dikkat çektiği set fotoğrafları dizinin görkemli atmosferinden ipuçları verdi.

Sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra Yeşilçam’da yeniden var olabilmek için vereceği zorlu savaşı anlatacak olan ‘Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzasını taşırken, dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.

Etkileyici hikayesiyle Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı buluşturan ‘Yeşilçam’ yakında sadece BluTV’de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.