Çağatay Ulusoy ve Neslihan Atagül sürprizi

“İçerde” dizisi final yapan Çağatay Ulusoy’un internette yayımlanacak yeni dizisi için kadın partner olarak Neslihan Atagül ile görüşülüyor.İnternette sürpriz bir ikili doğuyor!

Akşam’da yer alan habere göre ‘İçerde’ dizisi final yapan Çağatay Ulusoy, son dönemlerde ilgi görmeye başlayan internet dizilerine yönelmişti. Hatta yeni sezonda Netflix’in ilk Türkçe içeriğinin başrolünde oynayacağı konuşulan Ulusoy’un partneri de şimdiden kulislerde kulaktan kulağa yayılıyor.

İddialara göre Ulusoy’un partneri ‘Kara Sevda’ dizisiyle ekranlara geçen hafta veda eden Neslihan Atagül… Henüz proje aşamasında olan bu ikiliden Atagül’ün ise teklife sıcak baktığı iddia edildi. Dizinin konusu da oyuncular kadar ilgi çekici…

Yapım fantastik türde olacak. Hem çalışma saatleri hem de izleyicilerin izlemesi süresi açısından rağbet gören internet dizisinde Atagül ile Ulusoy beklediğini bulabilecek mi yeni sezonda göreceğiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.