Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Aşkını gözlerden uzak yaşayan ünlü çifti 3 yıllık ilişkisini sonlandırdı. Ayrılığı Duygu Sarışın’ın istediği ve evi terk ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili sessizliğini korurken herhangi bir açıklama gelmedi.

3 yıldır gözlerden aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çifti ilişkilerini noktalama kararı aldı. Takvim’de yer alan habere göre; ilişkilerini kapalı kapılar ardında yaşamaktan sıkılan Sarışın’ın evi terk ettiği belirtildi.

blank

Kariyer planlaması yüzünden sevgilisi Duygu Sarışın ile kameralardan uzakta aşk yaşayan ve birlikte görülmek istemeyen Çağatay Ulusoy’un bu tavrı sevgilisini bıktırdı. Pandemi nedeniyle aynı evde yaşayan ve yaz aylarını da tekneyle Ege’yi dolaşarak geçiren çift, Ulusoy’un “Özel hayatımla gündeme gelmeyeceğim, o yüzden ilişkimiz göz önünde olmasın” ısrarı üzerine yollarını ayırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.