Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı bitti mi?

İçerde dizisinde birlikte rol alan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Uzun süredir bir dargın bir barışık ilişki yaşayan çiftin, yine ayrıldığı iddia edildi.

Zekeriyaköy’de bulunan evlerinde karantina sürecini birlikte geçiren çiftin ayrıldığına dair iddialar basında yer edinmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda alışverişte görüntülenen Duygu Sarışın, her şeyin yolunda olduğunu belirtmişti.

blank
Duygu Sarışın

AYRILDILAR MI?

Fakat magazin kulislerinde ünlü çiftin ayrıldığına dair haberler dolaşmaya başladı. Edinilen bilgiye göre Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın, karantina sürecinde sürekli birlikte oldukları için aralarında anlaşmazlıklar çıktı ve yollarını ayırdılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.