Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin dostlukları dikkat çekiyor

Son dönemin yakışıklı ve başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy set dışında da samimiyetlerini sürdürüyor.

‘İçerde’ dizisinde izlediğimiz iki yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un başarılı performanslarının arkasında set dışına taşıdıkları dostlukları dikkat çekiyor.

ARALARINDAN SU SIZMIYOR

Reyting yarışında kendisine üst sıralarda yer bulan ‘İçerde’ dizisinin iki yakışıklı ismi, dizide birbirini bulmaya çalışan iki kardeşi oynuyor. Uyumun son derece önemli olduğu oyunculuk sektöründe bu ortamı yakalayan ikili sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla set dışında da dostluklarının ne kadar samimi olduğunu gösterdi.

cagatay-aras

Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile çekilmiş selfiesi hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum alırken bunlar arasında en dikkat çekici olanı ise, “İçerde de dışarıda da birlikteler” oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.