Çağatay Ulusoy: Öpüşmemizi seyirci istiyor

Çağatay Ulusoy, ‘Delibal’ filminde Leyla Lidya Tuğutlu ile çok konuşulan öpüşme sahnesine açıklık getirdi.

Ay Yapım imzalı ‘Delibal’ filmi görücüye çıktı. Çağatay Ulusoy ile Leyla Lidya Tuğutlu’nun başrollerinin paylaştığı filmin galası Zorlu’da yapıldı. Tüm oyuncu kadrosunun hazır bulunduğu gecede göze çarpanlar arasında Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal, Tuba Büyüküstün-Onur Saylak ile Cansu Dere, vardı. Galaya katılamayan Kıvanç Tatlıtuğ, after partide boy gösterdi. Yapımın fragmanında öpüşme sahneleriyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy, “’Adını Feriha Koydum’ dizisinde oynarken bu sahnelerde çok zorlanıyordum. Ama profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Öpüşme ve sevişme sahneleri aşk filmlerine inandırıcılık katıyor. Seyirci bunu izlemek istiyor” yorumunu yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.