Çağatay Ulusoy o soruya verdiği cevapla sevenlerinin takdirini kazandı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sosyal medyada katıldığı bir soru-cevap videosuyla takipçilerinin karşısına çıktı. Kendisine yöneltilen “Dünyada en çok hayran olduğunuz kişi kim” sorusuna “Atatürk” cevabını veren Ulusoy, sevenlerinin takdirini kazandı.

Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız’da sevenlerinin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, hazırlanan özel videoda, hakkında merak edilen soruları cevaplandırdı.

SAMİMİ CEVAPLAR VERDİ

Netflix’in Instagram hesabından yayınladığı videoda, yakışıklı oyuncu hokkabazlık soruları adı altında 13 soruya samimi cevaplar verdi.

HAYRANLARININ BİR KEZ DAHA GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Hakan: Muhafız’la adını dünyaya duyuran Çağatay Ulusoy, “Dünyada en çok hayran olduğunuz kişi” sorusuna Mustafa Kemal Atatürk cevabını verdi. Ulusoy bu cevapla, hayranlarının bir kez daha gönlünü fethetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.