Çağatay Ulusoy, Mert Alaş’ı istedi

1 milyon 800 bin TL karşılığında Colin’s’in marka yüzü olan Çağatay Ulusoy, çekim için Mert Alaş’la çalışmak istedi. Alaş’ın ücreti firmaya fazla gelince kriz çıktı.

Leyla Lydia Tuğutlu’yla başrolünü paylaştığı ‘Delibal’ filmiyle adından söz ettiren Çağatay Ulusoy’un, Colin’s firmasıyla anlaştığı iddia edildi. Yeni sezonda bir diziyle ekrana gelecek oyuncunun reklamdan 1 milyon 800 bin TL aldığı öğrenildi. Ulusoy, firma yetkilileriyle anlaşmadan sonra fotoğraf çekimi için Justin Biber, Lady Gaga, Madonna ve Kate Moss gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Mert Alaş’ı istedi.

Ulusoy’un isteğini olumsuz karşılamayan firma yetkilileri Alaş’la görüşmelere başladı. Alaş firmadan 1 milyon TL talep edince görüşmeler yarıda kaldı. Ücreti fazla bulan firma, başka isimlerle görüşürken Ulusoy’un çekimde Alaş’ı ısrarla istediği konuşuluyor. Fotoğraf krizi çözülmezken oyuncu reklam partneri olarak 20 yaşındaki ABD’li model Gigi Hadid’i önerdi.

Mert Alaş, Madonna’nın da aralarında olduğu dünyaca ünlü yıldızların en yakın arkadaşı.Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.