Çağatay Ulusoy, kendisini sevgilisi Duygu Sarışın’a emanet etti

Yeni projesi için 100 kiloya çıkan Çağatay Ulusoy film ertelenmesi nedeniyle zayıflama kararı aldı. Yakışıklı oyuncu 20 kiloyu sevgilisi Duygu Sarışın’ın da spor hocası olan Rus eğitmen Nadia Salur gözetiminde verecek.

Çağatay Ulusoy çekilecek olan yeni filminde efsane ‘Koca Yusuf’u canlandıracaktı. Projenin rafa kalkmasıyla Ulusoy aldığı 20 kiloyla kaldı.

Eski formuna kavuşmak için sıkı çalışma içine giren Ulusoy, kendisini sevgilisi Duygu Sarışın’a emanet etti. Uzun süredir yoga ve pilates yapan güzel oyuncu, Ulusoy’u kendisinin de özel eğitim aldığı sağlıklı yaşam koçu ve yoga eğitmeni Nadia Salur’a yönlendirdi.

Yakışıklı oyuncu, Rus eğitmenin verdiği programıyla kısa sürede zayıflamayı hedefliyor. Aynı zamanda beslenmesine de dikkat eden Ulusoy; karbonhidrat, paketli gıdalar ve fast food’tan da uzak duruyor.

Çağatay Ulusoy’un son halini görenler gözlerine inanamadı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.