Çağatay Ulusoy imaj değişikliğine gitti

Netflix’in ilk Türk dizisi olan ‘Hakan: Muhafız’ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, yapımın ardından imaj değişikliğine gitti. Saçlarını ve sakalını uzatan ünlü oyuncunun bu hareketi, takipçilerini ikiye böldü.

Dünyaca ünlü dizi platformu Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız’da başrol oynayan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Dizilerde sürekli sakalsız görünen Ulusoy, yeni imajında saçlarını ve sakallarını uzattı.

SAÇLARINI VE SAKALLARINI UZATTI

Dünyaca ünlü dizi platformu Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız’da sevenlerinin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy imaj değişikliğine gitti.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Saçları ve uzattığı sakalları ile dikkat çeken Ulusoy’un bu yeni tarzı, sosyal medya takipçilerini ikiye böldü. Yakışıklı oyuncunun yeni imajını beğenenler olsa da, beğenmeyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.

İşte yakışıklı oyuncunun yeni imajı:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.