Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir ‘Gizli Kalsın’da birlikte eğlendi

İstanbul gecelerinde sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin keyfini çıkardıkları konuşulan Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir’in bir süredir birlikte olduğu iddia edildi.

Oyuncu sevgililer kervanına sürpriz bir ikili dahil oldu! Çağatay Ulusoy ile geçen aylarda Can Yaman’la olan aşkına son veren Bestemsu Özdemir’in, ‘Gizli Kalsın’da birlikte eğlendiği iddia edildi. Konuşulanlara göre mekâna ilk gelen Ulusoy’un ardından Bestemsu Özdemir de bir kız arkadaşıyla kulübe girdi. Farklı masalarda eğlenen çift, ilerleyen saatlerde müziğin ritmine kapılarak birlikte dans etti. Gazetecilerin olduğunu öğrenen Özdemir, “Sen git arkandan geliyorum” diyerek Ulusoy’u gönderdi. Öte yanda Özdemir’in gecede eski aşkı Can Yaman’la pişti olduğu iddia edildi.

Ulusoy’u takip etti

Çağatay Ulusoy, taksiyle Etiler’deki evine gitti. Ulusoy’un ardından yola çıkan güzel oyuncunun da ünlü ismin evine giriş yaptığı iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.