Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağatay Ulusoy dünyaca ünlü markanın reklam yüzü oluyor

Çağatay Ulusoy’un şöhreti ülke sınırlarını aştı. Dolce&Gabbana markasının patronları, Çağatay

Çağatay Ulusoy’un şöhreti ülke sınırlarını aştı. Dolce&Gabbana markasının patronları, Çağatay Ulusoy’u Ortadoğu’da reklam yüzü yapmaya hazırlanıyor.

Bir süredir oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının yaratıcılarından Stefano Gabbana’nın Los Angeles’taki VIP partisine özel olarak davet edilen isimlerden biri olunca sosyal medyanın da gündemine oturmuştu. Çağatay Ulusoy’un partide çekilen fotoğrafı da Stefano Gabbana tarafından Instagram sayfasında yayınlanmıştı.

Çağatay’ın fotoğrafı yine kendi paylaştığı Naomi Campbell ve David Beckham fotoğraflarındaki beğeni sayısını geçince ve Ortadoğulu hayranlarından mesaj yağmuruna tutulunca marka patronu Ulusoy’a sürpriz bir teklif götürdü.

Ortadoğu pazarında söz sahibi olmak isteyen marka, burada yapacağı reklam kampanyalarında Çağatay Ulusoy’u kullanmak istedi. Anlaşma netleşirse Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının Arap dünyasındaki erkek yüzü olacak.

gabbana cagatay