Çağatay Ulusoy ayrıldı!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy canlandıracağı karakter nedeniyle bir hayli kilo almış ve sosyal medyaya düşen fotoğraflarıyla gündem olmuştu. Ulusoy, koronavirüs salgını ve platoların hazırlık sürecinin uzaması sebebiyle "Barbaros" dizisinden ayrıldı.

Oyuncu Çağatay Ulusoy “Hakan Muhafız” dizisiyle büyük bir çıkış yakalamış ve izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Oynayacağı dizideki karakter için 110 kiloya çıkan Ulusoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan kilolu fotoğraflarıyla gündem olmuştu.

Çağatay Ulusoy’un Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı “Barbaros” isimli diziden ayrıldığı öğrenildi. Ulusoy, koronavirüs salgını ve platoların hazırlık sürecinin uzaması sebebiyle bu kararı aldığı öğrenildi.

Ulusoy’un, gelecek yıl yapmak üzere anlaştığı dizi ve film projelerinin takvimini aksatmasının da ayrılık kararında etkili olduğu öğrenildi.

blank
Çağatay Ulusoy

TAYLAN BİRADERLER DE AYRILMIŞTI

‘Barbaros’ dizisinin yönetmenliğini yapacak olan Taylan Biraderler de aynı sebepten dolayı projeden ayrılmıştı.

KİLOLU FOTOĞRAF HIRS YAPTIRDI

Çağatay Ulusoy, kilolu görüntüsünden sonra hırs yaptı. Morali bozulan oyuncu, diyetisyenden yardım almaya başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.