Çağatay Ulusoy asker oldu!

Oyuncu Çağatay Ulusoy, bedelli askerliğini yapmak için geçtiğimiz gün birliğine teslim oldu. Sosyal medyada asker tıraşı olurken çekilmiş görüntüsü dolaşan Ulusoy bu defa askeri üniforma içinde görüntülendi.

Çağatay Ulusoy, son olarak bir dijital platform üzerinden yayınlanan Hakan Muhafız adlı dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Bu dizi çekimleri sırasında kilolu görüntüsü ile dikkatleri üzerine Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz gün saç tıraşı olurken çekilmiş fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Kısa dönem askerlik yapmak için birliğine teslim olan oyuncunun askeri üniforma içerisindeki görüntüsü de sosyal medyaya düştü. Ulusoy’un üniformaya rağmen göbeğinin belirgin olması dikkat çekti.

Çağatay Ulusoy, asker tıraşı oldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.