Çağatay Ulusoy, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Duygu Sarışın’la ilgili ilk kez konuştu

Oyuncu Çağatay Ulusoy, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Duygu Sarışın’la ilgili ilk kez konuştu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, Hello! dergisinin yeni sayısında özel hayatına dair merak edilenleri yanıtladı.

blank
Çağatay Ulusoy

Ulusoy, dalışın en büyük tutkusu olduğunu şöyle açıkladı:

“Yaşamak için bilmem gereken ne varsa denizden ve balıktan öğreniyorum. Balık tutuyorum, balık oluyorum. Dalış yapmak beni müthiş sakinleştiriyor. Karanlığın verdiği huzuru seviyorum.”

Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın

“HER ŞEY GAYET İYİ GİDİYOR”

Çağatay Ulusoy verdiği röportajda 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Duygu Sarışın‘la ilgili ilk kez konuştu. Aşka bakış açısının yaş ilerledikçe değiştiğini söyleyen oyuncu, “Duygu ile her şey gayet iyi gidiyor” dedi.

Çağatay Ulusoy

Kendi halinde beste yaptığını da söyleyen yakışıklı oyuncu, “Evde minik besteler yapıyorum. Çalıp söylüyorum da zaman zaman. Tamamen keyif için, ciddi anlamda şarkıcılığı hiç düşünmedim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.