Çağatay Akman: 500 farklı hesapla e-mail atmışlar

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Çağatay Akman, “500 farklı hesapla e-mail atmışlar” dedi.

Çok kısa süre içerisinde 240 milyona yakın kişi tarafından dinlenen ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısı Youtube’den kaldırıldı. Şarkıyla ilgili “çalıntı” dedikoduları dolaşırken, ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk olan Çağatay Akman, canlı yayında iddialara cevap verdi.

“500 FARKLI HESAPLA E-MAİL ATMIŞLAR”

Şarkının bütün haklarını aldıklarını belirten Akman, “Anna RF adına biri sahte bir hesap açmış ve 500 farklı adresten e-mail göndermiş. Bu şarkının aslı Güllü’nün söylediği ‘Her şeyim oldun’ isimli parçadır. Bunun bestesi de Mehmet Ali Sezer’e aittir. Bizim olanı tekrar Türkiye’ye getirdim diye hırsız oldum. Ben telif ücretini Mehmet Ali Sezer’e ödedim” şeklinde konuştu.

YouTube video

“ŞARKI İNCELENİYOR”

Şarkının yeniden Youtube’de yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusuna da cevap veren Akman, “Youtube çok büyük bir platform. Şarkı şu anda inceleniyor ve en kısa sürede yayında olacaktır” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.