Çağan Irmak imzalı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemalardaki yerini almak için gün sayıyor

Orchestra Content’in heyecanla beklenen projesi, Çağan Irmak imzalı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemalardaki yerini almak için gün sayıyor.

Film izleyiciyi geçmişten bugüne uzanan bir yolculuğa çıkarırken, Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Selim Erensoylu’nun babalıkla yeniden tanışma serüvenini anlatıyor.

Selin Şekerci’nin karakteri Suna’nın anne ve babası ile bir zaman yolculuğuna çıktığı hikâye, izleyiciye gözyaşı ile sevinci bir arada vadediyor. Geçmişin hüzünlü anıları ile yüreklere dokunacak olan film, finaliyle kalpleri ısıtacak!

blank

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği, 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikâyesi ‘Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

‘Sevda Mecburi İstikamet’ 2023 yılının ilk ve en iddialı filmi olarak 6 Ocak’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.