Cadılar Bayramı geleneği Crowne Plaza Florya’da yaşanacak

Her yıl 31 Mart’ta kutlanan Cadılar Bayramı geleneği Crowne Plaza Florya’da sürprizli bir eğlenceye dönüşüyor.

Bu sene de İstanbul’un en iyi Cadılar Bayramı partisi için iddialı olan Crowne Plaza Florya, 31 Ekim akşamı tüm korku severleri bu özel geceye bekliyor.

blank

DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek olan partide, misafirler eğlence, gerilim ve heyecan dolu unutulmaz dakikalar yaşayacak. Cadılar Bayramı’na özel sıra dışı ve korkunç dekor, özel kokteyller ve sürpriz menü ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence hiç hız kesmeyecek. En sıra dışı kostümü bulmak ya da tasarlamak için yaratıcılığınızı zorlamaktan çekinmeyin. Dilediğiniz kostüm veya maskenizle katılabileceğiniz partide, en gizemli cadı siz olabilirsiniz!

Cadılar Bayramı’nda ayaklarınızın bağını çözecek korku dolu bir eğlenceyi illiklerinize kadar hissetmek istiyorsanız, 31 Ekim’de Crowne Plaza Florya’ya davetlisiniz. Özel makyaj standının sizi beklediği bu ‘korkunç’ geceye renk katmayı unutmayın !

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.