Büyükşehir’den Molla Yusuf’a yağmur suyu hattı

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın yağmur suyu alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Konyaaltı İlçesi Molla Yusuf Mahallesi’nde yıllardır yaşanan yağmur suyu sorununa neşter vurmak için çalışma başlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek üzere yoğun yağış alan bölgelerde yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı çalışmalarına hız verdi.

BİN METRE UZUNLUĞUNDA ŞEBEKE HATTI

ASAT ekipleri kış aylarındaki yoğun yağışlarda sıkıntı yaşayan Konyaaltı İlçesi Molla Yusuf Mahallesi 1420 sokakta yağmur suyu hattı imalatına başladı. Yatırım bedeli 5 milyon TL olan iş kapsamında ASAT ekiplerince bin metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı döşenecek.

SU BİRİKİNTİSİ OLMAYACAK

Aşırı yağışlarda 1420 sokakta yağmur sularının birikerek vatandaşlara sorun yaşattığını ifade eden ASAT Kanalizasyon Dairesi Başkanı Necdet Erol, “Sokak üzerinde iki tane okul var. Biriken sular nedeniyle öğrenciler, veliler ve vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Bin metrelik yağmur suyu drenaj hattı ile artık kış aylarında bu tür olumsuzluklar yaşanmayacak. Vatandaşlardan gelen talep üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla çalışmalarımız başladı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte sürücülere ve yayalara güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlanmış olacak” diye konuştu.

Çalışmaların 20 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.