Büyük Zafer’in 100’üncü yılı kutlu olsun!

“Lüleburgaz’da on binler meydanlara sığmadı”

Türk’ün en büyük zaferi 30 Ağustos’un 100’üncü yılında Lüleburgaz’da on binlerce Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı Fener Alayı’nda bir araya geldi. Ellerinde şanlı Türk Bayrakları’yla Kongre Meydanı’na akın eden Lüleburgazlılar, gecenin sonunda Gökhan Yeniada konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yılı Lüleburgaz’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabah çelenk sunma ve askeri geçit töreniyle başlayan Zafer Bayramı kutlamaları coşkusu hava karardığında doruğa çıktı. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ellerinde Türk Bayraklarıyla on binlerce Lüleburgazlı Fener Alayı’na katılmak için Kongre Meydanı’nda hazır bulundu.

Coşku meydanlara sığmadı!

Kortej eşliğinde başlayan Fener Alayı’nda on binlerce Lüleburgazlı ellerinde Türk Bayrakları ve “Atam İzindeyiz” el dövizleriyle yürüyüşe geçti. Marşlar eşliğinde yürüyen Lüleburgazlıların yaşadığı büyük coşku havadan da görüntülendi. Son yılların en yoğun katılımlı bayram kutlamalarına tanıklık eden Lüleburgaz’da renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gökhan Yeniada Kongre Meydanı’nı salladı!

Fener Alayı’nın ardından ise Kongre Meydanı’nda Lüleburgazlı genç sanatçı Gökhan Yeniada konseri gerçekleşti. Muhteşem sahne performansıyla Lüleburgazlıları mest eden Gökhan Yeniada, birbirinden güzel şarkıları seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.