“Bütünsel Sağlık Dönüşüm Kampı” Sapanca’da başlıyor!

“Beslenme Yanlış İse İlaç Kullanışsızdır. Beslenme Doğru İse İlaç Gereksizdir” sözünü slogan edinen, doğru beslenme ve doğru zamanda yapılan detoksun, beden ve ruh sağlığına faydalarını gözler önüne seren çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Tıbbın, tedaviden koruyucu hekimliğe, ilaçtan evvel doğru beslenmeye evrildiği günümüzde, bütünsel sağlık yaklaşımları da ayrıca önem kazanıyor.

Dr. Pratap ve Nilgün Çolak’ın ev sahipliğinde, sınırlı katılım ile ilki gerçekleştirilecek olan ‘Bütünsel Sağlık Dönüşüm Programı’da, tüm dünyada detoks için en uygun zaman olarak bilinen sonbahar aylarına iyi bir başlangıç yapmak isteyenleri dolu bir program ile karşılıyor.

Eğitim programı; söyleşiler, yoga, meditasyon, terapi, masaj ve detoks uygulamaları ile, NG Welness Hotel Sapanca’da üç gün konaklamalı kamp olarak gerçekleştirilecek. 10 Ekim Perşembe günü başlayacak olan ve Dr. Pratap’ın tıbbi koordinasyonuyla gerçekleştirilecek programda; İş insanı Nilgün Çolak da sağlık sorunlarıyla savaşırken sağlıklı yaşam yolculuğundaki deneyimlerini, pozitif düşüncenin iş ve özel hayatına etkisini katılımcılarla paylaşacak.

Dr. Koshlendra Pratap Hakkında

Bütünsel Zihin-Beden Tıbbı alanında uzman, Alternatif Tıp konusunda konuşmacı, yazar ve nitelikli bir doktor olarak son 12 yıldır sağlık sektöründe önemli çalışmalara imza atıyor. Londra’da, 2008 yılında sağlık alanında Medikal Doktor olarak uluslararası kariyerine başlayan Dr. Pratap, sağlık alanında; detoks prosedürleri, Ayurvedik beslenme ve gençleştirme tedavileri de dahil olmak üzere çeşitli wellness prosedürleri konusunda uzman. Türkiye’de özel bir üniversitede de sağlıklı yaşam eğitimlerine devam eden Dr. Protap, dünya çapında sağlık, detoks, Ayurveda, beslenme ve yoga konularında ve Wellness alanında workshoplar ile sağlıklı yaşam atölyeleri de düzenliyor.

· Hindistan’da Tıp Fakültesini derece ile tamamladıktan sonra; Ayurveda Tıp ve Cerrahisi Lisansı (BAMS), Ayurvedik Tıp’ta Yoga ve Meditasyon konusunda Himalayalar’da uzmanlığını edindi.

· Ayurveda Detoks (Panchakarma) hakkında daha derin ve bir tecrübe edinmek için Kerala’da (Hindistanın Ayurveda konusunda en önemli bölgesi) eğitimlerini tamamladı.

· Yoga, Meditasyon ve Yaşam Bilimi alanında da yüksek lisans derecesi vardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.