“Bütün gece bana…” İtalyan oyuncudan bomba Can Yaman sözleri!

İtalyan oyuncu ve şarkıcı Francesca Cipriani'nin Can Yaman hayranlığı bitmiyor. Francesca Cipriani kalbinin kırıldığını açıkladı.

Avrupa ülkelerinde de adını duyuran Bay Yanlış’ın başrol oyuncusu Can Yaman, İtalyan oyuncu Francesca Cipriani’nin iddiasına göre onu üzdü. 36 yaşındaki Cipriani, Yaman ile konuk oldukları programın stüdyosunda tanıştıklarını anlattı. Yaman’dan hoşlandığını ama onun hiçbir mesajına yanıt vermediğini söyledi.

Cipriani “İkimiz de Barbara D’Urso’nun programına konuk olmuştuk. Bütün gece bana gülümseyip durdu” diyerek anlatmaya başladı. Cipriani sözlerini şöyle sürdürdü:

Francesca Cipriani
Francesca Cipriani

“Bana kur yapıp durdu. Hatıra fotoğrafı çektirdik. Sonra da görüşmek için söz verdik. Ama öyle olmadı.”

Francesca Cipriani açıklamasını “Ona her gün mesaj atıyordum, ama bana asla yanıt vermedi. Bana bunu neden yaptın? Onun için her gün ağlıyorum. Ben şanssızım” diyerek bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.