Butterfly, Cold Chocolate ile sıcak yaz günlerini serinletiyor

İyi ve kaliteli çikolatanın adresi Butterfly,yepyeni bir lezzet ile karşınızda. Butterfly, ferahlatan Cold Chocolate ile “Bean to Bar” ustalığını sıcak yaz günleri için ferahlatan soğuk çikolata olarak sunuyor.

Butterfly’ın, %74 Tanzanya çikolatası, yulaf sütü ve bal ile hazırladığı Cold Chocolate, yazın sıcak günleri için benzersiz ve ferahlatan bir seçenek…

Bean to Bar çikolatanın Türkiye’deki öncü markası Butterfly, 17 yıldır dünya standartlarında çikolatanın Türkiye’deki temsilciliğini yapıyor. Butterfly, şimdi de Tanzanya’dan özenle seçtiği çekirdeklerle yapılan Cold Chocolate ile çikolataseverlerin sıcak günlerde yanından ayırmayacağı bir lezzet vaat ediyor.

blank

Tanzanya çekirdeklerinden %74 oranında hazırlanan çikolata, yulaf sütü ve bal ile yoğunluğu azaltılarak soğutuluyor ve yaz günleri için ideal Cold Chocolate hazırlanıyor. Ferahlatan etkisini en iyi şekilde hissetmek için ise Cold Chocolate’ın buzla tüketilmesi tavsiye ediliyor.

Butterfly Cold Chocolate’ın %74 oranındaki Tanzanya çikolatası için, Tanzanya’daki çiftliklerden güneşte kurutulmuş ve fermente edilmiş olarak alınan organik kakao çekirdekleri ayıklanıp seçiliyor. Daha sonra seçilen çekirdekler kavurma ve kabuğundan ayırma prosesinden geçiyor. Son olarak elde edilen “nibler” konçlama sürecinde istenilen kakao oranına göre şeker de ilave edilerek likit hale getirilip, kalıplamaya hazır oluyor. Tüm bu süreçte herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan, çekirdeğin tat notaları ortaya çıkarılarak çikolataya son hali veriyor.
Butterfly Chocolate, dünya trendlerini yakından takip eden ve keşfetmeye, öğrenmeye ve yenilenmeye hiç durmadan devam eden dinamik vizyonu ile çikolataseverlere lezzetli seçenekler sunmayı sürdürüyor.

Butterfly İletişim Bilgileri:
Butterfly İnternet Sitesi: www.butterfly.com.tr/

Merkez: Ferahevler Mahallesi Çelik Sokak, No:11 Tarabya / İstanbul, Tel: (0212) 352 77 83
Akmerkez: Kültür Mahallesi, No:360, Akmerkez AVM, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Tel :(0212) 282 18 26
İstinyePark: İstinye Mahallesi, İstinye Bayırı Cad. İstinyepark Alışveriş Merkezi No:11 D:L434, 34460 Sarıyer/İstanbul , Tel :(0212) 345 62 00
Vadistanbul: Vadistanbul Alışveriş Merkezi, Ayazağa mahallesi, Cendere caddesi, No:109G-18 Sarıyer/İstanbu, Tel: (0212) 803 80 34
Galataport: Meclisi Mebusan Caddesi, Kılıç Ali Paşa Mah. Galataport, F Blok No:8 Beyoğlu/İstanbul, Tel: (0212) 877 34 11

Butterfly
2003 yılında kurulan Butterfly, butik bir pastane olarak başlayan yolculuğuna, kısa bir süre içinde el yapımı çikolatayı da ekleyerek, haute couture bir çikolata evi olarak devam etmektedr. Butterfly, dünyaca ünlü şeflerle bir araya gelerek seçkin deneyimleri geniş ürün çeşitliliğiyle sunmaktadır. Hiç durmadan keşfeden, gelişen, değişen, öğrenen ve yenilenen bir marka olan Butterfly, mevsimsel özelliklere göre farklı içeriklerin eklendiği yeni çikolatalarını haute couture anlayışına uygun olarak koleksiyonlar halinde hazırlamaktadır. Keşfetmeye meraklı, özgür doğasını dünya standartlarında ürünleri ve trendleri Türkiye’ye taşıyarak gösteren Butterfly, Bean-to-Bar çikolatanın da Türkiye’deki öncülerindendir. Çekirdekten bara, sürdürülebilir çikolata için dünyanın en iyi çiftliklerinden titizlikle seçtiği kakao çekirdeklerini kavurarak, kendi çikolatasını kendi üretmektedir.
Butterfly, adını aldığı kelebeklerin zarif ve özgün dünyasını çikolatanın lezzetiyle buluşturarak beş mağazasında ve internet sitesinde çikolataseverlere sunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.