Büşra Pekin ve müzisyen Ersay Üner aşkı doludizgin gidiyor

Oyuncu Büşra Pekin ve müzisyen Ersay Üner aşkı doludizgin gidiyor.

İkilinin mutluluklarına dair yaptıkları son paylaşım büyük beğeni aldı.
Büşra Pekin’le müzisyen sevgilisi Ersay Üner, kural bozdu. Sosyal medya hesabından çoğunlukla iş hayatına dair paylaşımlarda bulunan ve özel hayatıyla ilgili paylaşımlarında biraz ketum davranan Üner, oyuncu sevgilisi Büşra Pekin’in öperken çektiği fotoğrafı paylaşmakta bir sıkıntı görmedi.

Fotoğrafını “Öyle böyle değil…” notuyla paylaşan Ersay Üner, paylaşımına bir de kalp emojisi ekledi. Pekin ise sevgilisinin bu paylaşımına “Ben de size karşı öyle böyle değilim Ersay Üner” diyerek esprili bir yanıt verdi. Çiftin aşk dolu paylaşımı sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Sevenleri, ikiliye “Çok yakışıyorsunuz bir an önce evlenin” mesajları attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.