Büşra Develi ile Burak Deniz aşkı yeniden başladı

Büşra Develi ile Burak Deniz’in ayrılığı iki ay sürdü.

Haziran’da Burak Deniz’in rol aldığı dizinin sezon finalinde düzenlenen partide girdiği kıskançlık krizinden sonra Develi ilişkiyi sona erdirmişti. Büşra Develi ile Burak Deniz, iki ay süren ayrılığın ardından barıştı. Develi ile Deniz, barıştıktan sonra Marmaris’e tatile gitti. Ayrılıklarına neden olan kıskançlık sorununu çözen Develi ile Deniz, aşklarında yeni bir sayfa açtı.

Büşra Develi ile Burak Deniz’in ayrılığı iki ay sürdü. Haziran’da Burak Deniz’in rol aldığı dizinin sezon finalinde düzenlenen partide girdiği kıskançlık krizinden sonra Develi ilişkiyi sona erdirmişti.

blank

Büşra Develi ile Burak Deniz, barışarak Marmaris tatiline çıktı. Tatilleri sırasında yaz turnesine çıkan Erdal Beşikçioğlu’nun ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ni izlemeye giden Büşra Develi ile Burak Deniz’in bir hayli keyifli oldukları görüldü. Ayrılıklarına neden olan kıskançlık sorununu çözen Develi ile Deniz, aşklarında yeni bir sayfa açtı.

Ayrıldıktan bir süre sonra arkadaşları Büşra Develi ile Burak Deniz’i barıştırmak istemişti. Cihangir’de bir kafede biraraya getirilen Develi ile Deniz arkadaşlarının saatlerce dil dökmesine rağmen barışmamıştı.

Büşra Develi ile Burak Deniz, ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’nde Erdal Beşikçioğlu’nun sahnedeki performansına hayran kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.