Business Tennis Cup Turnuvası’nın şampiyonu Odeabank oldu

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ve 16 şirketten 200 sporcunun mücadele ettiği Business Tennis Cup Turnuvası’nın şampiyonu Odeabank oldu, ikincilik ödülünü ise QNB Finansbank sporcuları kazandı.

Odeabank ve QNB Finansbank arasındaki heyecanlı final mücadelesi 3-1 sonuçlandı. Kazanan takımların sporcuları, ödüllerini 20 Kasım 2019 tarihinde, Mövenpick Hotel İstanbul’da düzenlenecek olan ödül töreninde alacaklar

blank

22-23 Haziran tarihlerinde başlayan 8. Business Tennis Cup, 5 Kasım 2019 tarihinde Ulus Tenis Akademisi’nde oynanan final maçlarıyla sona erdi. Bu sene turnuva geçen yıllardan farklı olarak, ülkemize yeni tenis severleri kazandırmak amacıyla uzun bir eğitim süreci ile birlikte gerçekleştirildi.

Bu yıl turnuvada, Kpmg Turkey, Mapfre Sigorta, Amerikan Hastanesi, QNB Finansbank, Odeabank, Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Unilever, Eczacıbaşı, Mercedes, Arçelik, Kibar Holding, Mövenpick Hotel Istanbul, Vodafone ve Agency Look takımları şirketleri adına yarıştı.

QNB Finansbank, Amerikan Hastanesi, Mövenpick Hotel Istanbul, ve Ulus Tenis Akademisi sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Türkiye’nin önde gelen özel şirketlerinin çalışanlarının mücadele ettiği turnuvanın maçlarını her yıl olduğu gibi, bu sene de Merkez Hakem Komitesi tarafından atanan hakemler yönetti.

Business Tennis Cup turnuvaları, milli tenisçimiz Arda Saran’ın kurucusu olduğu EveryThink Sports & Entertainment Şirketi tarafından gerçekleştiriliyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.