Bursaspor’da ‘teknik’e üç talip

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’da henüz teknik adamın kim olacağı netlik kazanmadı.

Doğan ERTAN / BURSA (İGFA) – Bursaspor Kulübü Teknik Direktör Mustafa Er’in bir adım önde olduğu yarışta Bursaspor yönetiminin seçiminde transfer tahtası başrol oynuyor.

Yeşil-beyazlı yönetim, eğer transfer tahtasını açar ve yapılacak olan takviyelere ciddi bir para ayırırsa farklı, transfer tahtasını açmayıp genç oyuncularla devam etme kararı alırsa farklı, ya da tahta açılmaz mevcut kadro elde tutulursa farklı bir isimle masaya oturacak.

Bursaspor’un yol haritası, teknik direktörün de kim olacağı konusunda kafalardaki soru işaretini kaldıracak. Yeşil-beyazlı takımın gündeminde Mustafa Er’in yanı sıra Tahsin Tam ve İsmail Ertekin de yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.