Bursalı İdil Yazar’dan tatlı bir kitap

İdil Yazar’ın, çikolataya olan tutkusunu ortaya koyarak birbirinden lezzetli tariflere yer verdiği yeni kitabı “Çikolata”, İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlarıyla buluşuyor.

İSTANBUL (İGFA) – Mutfağa olan merakını, yaptığı çeşitli çalışmalarla taçlandıran İdil Yazar’ın, 2019 yılında yine İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan “30 Dakikada Atıştırmalıklar”, “30 Dakikada Ana Yemekler” ve “30 Dakikada Tatlılar” serisiyle yoğun bir ilgi kazanmasının ardından merakla beklenen yeni kitabı “Çikolata” okurlarının beğenisine sunuluyor.

Çikolatanın herkesi mutlu ettiği anlayışından yola çıkarak İdil Yazar tarafından kaleme alınan “Çikolata” oldukça pratik ve eşsiz tarifleriyle, takipçilerini çikolata dünyasında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor. Mutfak tutkunlarına benzersiz bir kaynak sunacak olan bu kitapla İdil Yazar, hayatın mutlu ve hüzünlü anlarına eşlik eden çikolatanın birleştirici gücünden yararlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.