Bursa projeleri masaya yatırıldı

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

BURSA (İGFA) – Ziyarette, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Bursa’da sürdürdüğü Millet Bahçeleri, Hanlar Bölgesi ve kentsel dönüşüm projeleri görüşüldü.

Bakan Kurum’un, Bursa’da devam eden projelerle yakından ilgilendiğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Şehrimizin tarihi dokusunun ön plana çıkarılması noktasında Sayın Bakanımız çok yakından ilgileniyor” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşmesinin ardından açıklama yapan Vekil Kılıç, “Sayın Bakanımız şehrimizi defalarca ziyaret etti, birçok projeyi yerinde inceledi ve temel atma törenlerine de katıldı, kendisine Bursa’mıza gösterdiği bu yakın alaka için teşekkür ediyorum. Bursa ülkemizin gözbebeği ve bizim sevdamızdır. Bursa’mızı ilgilendiren tüm projelerle ilgili Ankara’da bakanlıklar nezdinde takipteyiz, şehrimizi ilgilendiren hususlarda gerekli her adımın atılmasında ön ayak olmaya, hemşerilerimizin talep ve beklentileri için ses olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.