Bursa Osmangazili judocudan bronz madalya

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Umut Şimşek, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda göz doldurdu.

BURSA İGFA- Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 63 ilden toplam 935 sporcunun ter döktüğü müsabakaya Osmangazili judocu damga vurdu. Rakiplerinin karşısına +73 kilogramda çıkan Umut Şimşek, sergilediği üstün performans sonucu üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Judo Akademi’nin meyvelerini almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, genç sporcu ile antrenörünü kutladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.