Bursa İnegöl’ teknolojiye 125 bin lira ödül dağıtacak

Bursa’da İnegöl Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Ulusal Teknoloji Festivali’nde düzenlenecek yarışmalara ilişkin ödül tutarı ve kategorilerini belirledi.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın İnegöl ilçesinde yerel yönetim Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İnegöl’de Belediye Ek Hizmet Binasındaki meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. İlk 7 madde imar komisyonu ve plan bütçe komisyonlarına havale edildi.

10 KATEGORİDE 125 BİN TL ÖDÜL DAĞITILACAK

Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce düzenlenen 3. İnegöl Ulusal Teknoloji Festivali kapsamında yapılacak yarışmanın ödüllerinin görüşüldüğü toplantıda toplam 10 kategoride 125 bin TL ödülün dağıtılması oy birliği ile karara bağlandı.

Festivale ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Alper Taban, daha önce deneyimledikleri ilk iki festivalde şehir içi ve şehir dışından katılan gençlerin olduğuna dikkati çekerek, “Gençlik adına güzel bir çalışma” yorumunda bulundu.

Meclisin son maddesinde ise memur dolu kadro derece değişikliği görüşülerek karara bağlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.