Bursa Gemlik’te altyapıya ‘Büyük’ hamle

Tüm ilçelerin sağlıklı altyapıya kavuşturulması amacıyla yoğun mesai harcayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Umurbey ve Gençali mahallelerini kapsayan kanalizasyon ile yağmursuyu hattı çalışmalarına devam ediyor.

BURSA (İGFA) – Bursa’yı geleceğe taşıyacak hizmet ve yatırımları birbiri ardına devreye alan BUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde altyapı iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gemlik’in Umurbey ve Gençali mahallelerinde atık su ile yağmursuyu imalatlarına başlayan BUSKİ ekipleri, yeni hatlarla altyapıyı sorunsuz hale getiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sağlıklı şehirlerin ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebileceğini hatırlatarak, bu doğrultudaki çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Başkan Aktaş, “Gencali, Kumsaz ve Küçükkumla mahallelerinde yeni kanalizasyon hatlarının planlamasını yapmıştık. Planlamalar doğrultusunda çalışmaları tamamladık. Şimdi ise Umurbey ve Gençali mahallelerinde kanalizasyon ile yağmursuyu hattı çalışmalarına başladık. Çalışmalar bittiğinde, bölgenin kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.