Bursa Büyükşehir’in son iftarı Mudanya’da

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesinde düzenlenen iftar programı Mudanyalıları aynı sofra etrafında buluşturdu.

BURSA (İGFA) – Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği programlarla tüm şehirde yaşatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe ve gönül coğrafyasındaki 6 ülkede düzenlediği iftar programlarının sonuncusunu Mudanya sahilinde gerçekleştirdi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programa Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir ve 2500’ü aşkın Mudanyalı katıldı. İftar öncesi minik semazenlerin sema gösterisi iftar programına ayrı bir renk kattı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu programda, akşam ezanıyla birlikte vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

İftar sonrası konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir, Mudanya’nın, tarihi ve kültürel zenginlikleri ve bereketli topraklarıyla Bursa’nın gücüne güç katan bir ilçe olduğunu söyledi. Büyükşehir olarak diğer ilçelerde olduğu gibi altyapıdan üst yapıya kadar Mudanya’nın da kalkınmasına destek verdiklerini dile getiren Demir, “Sadece ilçe merkezinde değil, kırsal mahalleleri de modern bir altyapıya kavuşturmak için büyük bir gayret içindeyiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak 105 milyonluk yatırımla beraber, 147 milyonluk BUSKİ yatırımıyla birlikte Mudanya’ya bu dönem 252 milyonluk yatırım gerçekleştirdik. Spor tesislerinin bakımı, mezarlıklar ve dini yapıların çevre düzenlemesi, tarihi yapıların restorasyonu gibi çalışmalara devam ediyoruz.

Aynı şekilde bundan sonra Mudanya’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle tüm Mudanyalıların Ramazan Bayramı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.