Burhaniye Bisiklet Festivali Başlıyor

6. Burhaniye Bisiklet Festivali 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED), Pegasus Bisiklet Grubu’nun işbirliği ile yapılacak 6. Burhaniye Bisiklet Festivali, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek bisikletçilerin katılımıyla 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Burhaniye ve çevresindeki Madra ve Kaz dağlarında bulunan binlerce yıllık tarihi, kültür ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Bisiklet Festivali’nin bu seneki rotaları da belli oldu. Festival 20 Mayıs Saat: 10.00’da Burhaniye Cumhuriyet Meydanı’nda start alacak. Festivalin ilk gün rotası Madra dağını kapsayanBurhaniye köyleri, 2. gün rotası Kaz dağları ve Zeytinli 3. gün rotası ise Havran ilçesi ve Burhaniye kırsalı olarak belirlendi.

Festival boyunca Burhaniye Belediyesi Ören Ayaklı kamp alanında konaklayacak olan bisikletçiler 3 gün boyunca oluşturulan rotalarda pedal çevirecek. Hem spor yapıp hem de tarihi doğa gezisi yapacak olan bisikletçiler, her gün gezi sonrası kamp alanında etkinliklerle eğlenecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.