Burhaniye 3. Kitap Fuarı Başlıyor

Her yıl sanatseverler tarafından merakla beklenen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarın ana teması “Bin Yıllık Tarihten Bin yıllık Kitaba.”

Onur konuğu Yazar Yaşar Seyman okurlarıyla söyleşi ve imza gününde buluşacak.

27-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek fuar bu yılda 5 gün boyunca sanata edebiyata yeni bir soluk getirecek.

Siyaset, Tiyatro, Sinema, Müzik, Edebiyat dünyasından sevilen kişilerin katılacağı fuarda Burhaniye genelinde farklı mahallelerde eş zamanlı olarak etkinlikler gerçekleştirilerek, okurlar sanat ve edebiyat ile soluklanacak.

Öğretmenler Mahallesi Özgürlük Parkı’nda sinema gösterimi, Ören Amfi Tiyatroda tiyatro gösterimleri, İskele Mahallesi Meydanı fuar alanındaki söyleşi, dinleti ve konserlerle ve Ören Meydan’daki etkinliklerle ile vatandaşlara kültür şöleni sunulacak. Gençler için ise Ören plajda OZBİ konseri olacak. Beş gün sürecek fuarda son gün ödül töreni ve belgesel gösterimleri yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.