Burger King’den at eti açıklaması

Sosyal medyada dolaşan ‘Burger King at eti kullandığı itiraf etti’ haberlerine ilişkin Burger King’den açıklama geldi.

Amerika’nın ünlü fast food restoran zinciri Burger King’in ürünlerinde at eti kullandığı iddia edilmişti. YouSignAnimals’ın haberine göre, haftalarca süren tereddüt ve artan denetlemeler sonrasında, Burger King hamburgerlerinde ve Whopper menüde at eti olduğunu itiraf etti. Ancak bu iddialara Burger King Türkiye’den bir yanıt geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Burger King ile ilgili olarak haber sitelerinde yer alan “Burger King hamburgerlerinde ve Whopper menüde at eti olduğunu itiraf etti” haberlerine ilişkin olarak müşterilerimizi doğru bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunarız.

”BURGER KİNG TÜRKİYE İLE İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR”

Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King’in, Türkiye restoranlarında satışa sunulan et ürünlerinin tamamı, yerli ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretim yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Yurtdışında yayınlanan bu haberlerin Burger King Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.