Burcu Tatlıses: Gerçek Tatlıses benim

Burcu Tatlıses; İbrahim Tatlıses ile akrabalığı olmadığını söyleyen şarkıcı; Gerçek Tatlıses benim…

“Uzaklar” isimli albümüyle Burcu Tatlıses, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Müzik severlerin beğeniyle takip ettiği Tatlıses, yeni şarkılarının özellikle dijital platformlarda ilgi görmesinden mutlu olduğunu söyledi.

Kadın şarkılarının yazarı olarak tanınan Burcu Tatlıses; Bir İstabul masalı, Öyle bir geçer zaman ki, ve Zerda gibi dizilerin yanı sıra, Funda Arar, Zuhal Olcay, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Mabel Matiz gibi yorumculara yaptığı şarkılarla da konuşuldu.

Yasemin Şefik’in “İbrahim Tatlıses ile akrabalık var mı?” sorusu üzerine Burcu Tatlıses; “İbrahim bey sesini seviyorum. Ama alınmasın benim soyadım gerçekten Tatlıses, onun soyadı aslında İbrahim Tatlı…bu durumda gerçek Tatlıses benim ailem oluyor…” esprili anlatımıyla yanıtladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.