Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’lu Afili Aşk’ta sona mı gelindi?

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisi geçtiğimiz yaz yayına başlamıştı. Oldukça beğeni alan dizi, reytinglerde de başarılı olunca kendisini normal sezona taşımıştı. Fakat oldukça başarılı giden dizi için tehlike çanları çalmaya başladı.

Özellikle Diriliş Osman’ın başlamasının ardından reytinglerde büyük kayıplar verdi. Çarşamba akşamları ekrana gelen Afili Aşk, yaşadığı reyting şokunun ardından Cumartesi günlerine kaydırıldı. Fakat dizinin kaderi yeni gününde de pek farklı olmadı.

Sosyal medyayı salladı, reytinglerde çakıldı!

Afili Aşk’ın dün akşam yayınlanan bölümü tüm kategorilerde ilk 10’a dahi giremedi. Bu düşüş başka bir diziyi ipe götürebilirdi ama Afili Aşk şaşırtan bir şekilde sosyal medyada ise günün en çok konuşulan dizisi oldu. Sosyal medya araştırma şirketinin açıklamalarına göre Cumartesi akşamı yayınlanan diziler arasında Afili Aşk zirvede yer alıyor. Yine de Afili Aşk’ın işi oldukça zor görünüyor. Eğer reytingler bu düzeyde devam ederse giderek final yaklaşacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.