Burcu Özberk, Tuba Büyüküstün ile pişti oldu!

Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla ses getiren Tuba Büyüküstün, 22 Ocak’ta kırmızı kadife elbiseli paylaşım yaptı.

İltifat üzerine iltifat alan elbisenin birebir aynısıyla Burcu Özberk de paylaşım yapınca ortalık karıştı. Takipçilerin bir kısmı kıyafetin Burcu’ya daha çok yakıştığını belirtirken, bir kısmı da piştiden ötürü eleştirdi.

Burcu Özberk

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuduğu dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, 1,62 metre boyunda, 53 kilo ve Yay burcudur.

Burcu Özberk’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Afili Aşk (Ayşe Özkayalı) (TV Dizisi)
2018 – Aslan Ailem (Burcu) (TV Dizisi)
2017 – Direniş Karatay (Türkan) (Sinema Filmi)
2017 – Badem Şekeri (Ayşe) (TV Filmi)
2016 – Şahane Damat (TV Dizisi)
2015-2016 – Güneşin Kızları (Nazlı) (TV Dizisi)
2013-2015 – Muhteşem Yüzyıl (Huricihan Sultan) (TV Dizisi)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.