Burcu Özberk ile Alperen Duymaz’ın ayrılık kararı kriz yaşattı

Vizyonda ayrılık krizi.

‘Direniş Karatay’ filminin çekimlerinde aşk yaşamaya başlayan Burcu Özberk ile Alperen Duymaz’ın ayrılık kararı alması vizyon öncesi kriz yaşattı.

SET EKİBİ BARIŞTIRMAYA CALIŞIYOR

Geçen yaz çekimleri Konya’da gerçekleşen ‘Direniş Karatay’ filminin başrol oyuncuları Burcu Özberk ile Alperen Duymaz, sette yaşadıkları aşkla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran ikilinin galadan iki hafta önce böyle bir karar alması kriz yarattı. Bir araya gelmemeye çalışan ikilinin yakın arkadaşları barıştırmak için devreye girdi. Ayrılık sebebi olarak çiftin, haftanın altını günü sette olmaları ve kendilerine vakit ayıramadıkları söyleniyor.

ÇİFTİ İŞ TEMPOSU ETKİLEDİ

Çift, filmin Konya çekimlerinde bir aradaydı. Ancak çekimlerin tamamlanmasından sonra farklı projelerde yer alan ikili, yoğun iş temposu nedeniyle son zamanlarda bir araya gelemedi. Çiftin filmin galasına katılıp katılmayacakları merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.