Burcu Biricik ve Barış Arduç’lu Kuzgun’un ilk fragmanı yayınlandı

Ay Yapım’ın, Star TV’de ekrana gelecek, heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’un ilk fragmanı yayınlandı.

Kuzgun’un (Barış Arduç) Dila’ya (Burcu Biricik), onu yıllardır tanıyormuşcasına mesaj dolu sözler sarf ettiği fragmanda, Dila da, sözleriyle kendisini şaşırtan Kuzgun’a ‘Kimsin sen ?’ diye sormaktan kendini alıkoyamıyor.

Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği ‘Minnet Eylemem’ şarkısı eşliğinde yayınlanan, Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarıyla son bulan fragman izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ yakında Star TV’de başlıyor!

YouTube video

Kuzgun’a özel hazırlanan illüstrasyon tanıtımı büyük ilgi gördü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.