Burcu Biricik, Netflix’in yeni dizisi Fatma ile geri dönüyor

Son olarak 'Kuzgun' dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Burcu Biricik, Netflix'in yeni dizisi Fatma ile geri dönüyor. Biricik, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Netflix Türkiye’nin yeni dizisi Fatma için çalışmalar devam ediyor. Mart ayında duyurulan Fatma’da başrolde Burcu Biricik yer alacak.

Bu yıl Netflix Türkiye’den üç dizi, bir film ve bir yarışma programı geleceği duyurulmuştu. Bunlardan biri olan ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’, tartışmalar sonrası iptal edilmişti. Diğer yapımlardan ‘Fatma’ içinse Netflix Türkiye geri sayımın başladığı gösteren bir paylaşım yaptı. Dizide Fatma karakterine Burcu Biricik hayat verecek. Biricik ile ilgili yapılan paylaşımda, “Aramıza hoş geldin #Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı!” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.