Burcu Biricik, İTÜ’lü öğrencilerle biraraya geldi

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’da’, Dila’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Burcu Biricik, İTÜ’lü öğrencilerle biraraya geldi.

‘Kuzgun’ dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Burcu Biricik, ‘İTÜ Preptalks 2019’ etkinlikleri çerçevesinde, İTÜ’lü öğrencilerin konuğu oldu. Maçka Kampusü’ndeki söyleşi, yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Moderatörü bırakıp, sahnenin önüne oturan ve öğrencilerle bire bir sohbet eden Burcu Biricik, oyunculuğa nasıl başladığı, Kuzgun dizisinin nasıl gittiği, en çok oynamayı sevdiği karakter, oyunculuğun avantajları ve dezavantajları gibi konulardan bahsetti.

blank

Samimi bir havada geçen söyleşide hem Burcu Biricik hem de öğrenciler, eğlenceli ve keyif dolu anlar yaşadılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.