Burçin Terzioğlu’ndan Bülent Ersoy’a kürk tepkisi

Bülent Ersoy’un 55 ‘rönar arjante’ cins gümüş tilki kürkünden yapılan paltosuyla verdiği poz bir tepki de başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu’ndan geldi. Terzioğlu, ‘Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz’ sözleri ile tepki gösterdi.

Kürk merakı nedeniyle sık sık eleştirilen Bülent Ersoy önceki gün verdiği pozlarla olay oldu. Bülent Ersoy’un sipariş ettiği özel palto içi 55 tilkinin kürkü kullanıldığı iddia edildi. Ersoy, palto için 450 bin TL’yi gözden çıkardı.

55 tilkinin öldürülmesine neden olan kürk paltoyu giyen Bülent Ersoy’a Burçin Terzioğlu tepki gösterdi. Terzioğlu, şu ifadeleri kullandı:

‘Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz. Bir kürk manto için en az 50-60 hayvanın katledildiğini, çiftliklerde üst üste kafeslerde aç bırakıldıklarını bilmiyorsunuz. Bunları bilip de halen kürk giymeye devam ediyorsanız, ciddi bir vicdan sorununuz olduğunu söylemek mümkün’

Bülent Ersoy, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı özel üretim palto için 450 bin TL ödedi

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.