Burçin Terzioğlu ‘Yalancı’daki performansıyla oyunculuk resitali sergiledi

Bugüne kadar yer aldığı tüm projelerdeki performanslarıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazanan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün gece 1.bölümü yayınlanan Süreç Film’in yeni dizisi ‘Yalancı’daki performansıyla oyunculuk resitali sergiledi.

Yer aldığı her projedeki büründüğü her karaktere bambaşka bir soluk katan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün geceye damga vurdu. Dün gece ilk bölümü başlayan ‘Yalancı’ dizisindeki performansıyla binlerce övgü dolu mesaj toplayan Terzioğlu, saatlerce tt listelerinde de yerini aldı. Terzioğlu’nun izleyenleri derinden etkileyen performansının yanı sıra dizi de konusu, kadrosu, kurgusu ve yönetmenin başarısıyla herkesin beğenisini kazandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.