Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’den tepki

‘Poyraz Karayel’in film versiyonunun çekilmesine karşı olan İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, galaya katılmayarak bir nevi tepki gösterdi.

Bir dönem TV’de fırtınalar estiren ‘Poyraz Karayel’ dizisinin sinema versiyonu ‘Poyraz Karayel: Küresel Sermaye’ görücüye çıktı. Kanyon sinemalarında gerçekleştirilen gecede dizi versiyonunda ana karaktere hayat veren Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli çifti katılmadı.

blank

Daha önce dizinin film versiyonu yapılmasından dolayı rahatsız olduğunu söyleyen Kaleli’nin “Yapımcı diziyi katletti, bu şekilde bitmemeliydi” sözleri gecede hatırlatıldı.

Oyuncunun bu sözlerine ise filmin başrol oyuncularından Celil Nalçakan ‘’Arkadaşlar demek ki hikâye böyle de olabiliyormuş, bu soruların muhatabı biz değiliz” yanıtını verdi. Film de rol alamayan Kaleli ve Terzioğlu’nun eski ekip arkadaşlarının bu heyecanlı gecesine ortak olmamaları ‘protesto ediyorlar’ şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.